torstai 4. lokakuuta 2012

Ryhmyrin Palstalta

Palaute HelmiOskarin kerhoillasta

Ja niin sitten koitti 6.9 päivä ja meidän piti kokoontua kerhotapamiseen, ja olihan meitä kokonaista kuusi persoonaa tuli paikalle, mutta mikä parasta, meille tuli kaksi uutta henkilöä mukaan,ensin otettiin kahvit ja joimme ne rauhassa. Seuraavaksi vaihdoimme kuulumisia ja seuraavaksi oli muutamat tiedotukset.

Sitten puheltiin sellaista, että voisimmeko neuloa, virkata, askarrella jotain, kun aina kokoonnumme. Heräsi myös kysymys jooga kokeilusta, että ohjattuna kokeiltaisi 1 kerta, miltä se tuntuisi, mutta siitä täytyy sopia joogan opettajan kanssa. Helmi Oskarille on tili avattu ja olen ostanut kahvitarvikkeita, tilillä olevilla rahoilla.

Toivoisin osallistumista kerhon toimintaan, että aina olisi vähintään se n.6 persoonaa mukana, päällekäisyyksille emme taida, mitään eikä sairauuden aiheuttamille ongelmille.

Näin ryhmyrinä toivoisin, jos et tule kerhoiltaan niin ilmoita, sen vuoksi, jos osallistujia on vain 2 minä ja ontuva Ierikson silloin ei kokoonnuta.

Valoisaa ja toivottavasti jo kuivempaa syksyä HelmiOskarin väki

Näkemisiin ainakin seuraavassa kerhoillassa! Antero ryhmyri

1 kommentti:

  1. Ryhmyri tässä hei!
    Lukekaa Annelin viesti kokoontumisesta ja informoikaa minua, päivät näkyvät viestissä, minkä A..... lähetti. kokoonnutaanko, mahdollisuus?

    VastaaPoista